בשלב הזה אנחנו כבר יודעים שטוויטר וארועים ישירים הולכים מעולה ביחד. והצוות של טוויטר (שעדיין לא רווחית מבחינה כלכלית, למרות השליטה בשוק) הוציא מהדורה מיוחדת של נתונים מיד אחרי המשחק הראשון של המונדיאל. הנתונים האלה לא מפתיעים כשרואים אותם אחד אחד, אבל שימו את כל הנתונים ביחד ואתם מקבלים את העתיד של צפייה בשידורים ישירים. כבר לא מספיק להסתכל בטלוויזיה ולדבר על המשחק בבית ספר או במשרד יום אחרי. היום הכל קורה מיד, וטוויטר מוכיחה שהיא הפלטפורמה האידיאלית לשיחה הזו.
12
12.2 מיליון ציוצים במהלך המשחק! מדובר באנשים שצייצו בדיחות, נתונים, ובכלל השתתפו בצורה אקטיבית בתוכן המשודר. בהתחשב בעובדה שהמונדיאל הפך ממזמן לחגיגה ממותגת מכף רגל (נייק או אדידס בדרך כלל) ועד ראש (הפרצוף של רונאלדו) אז בהחלט צריך לשים לב לכמות האנשים שמעדיפים להשתתף בשיחה במהלך הצפייה בטלוויזיה.
150
מעל 150 מדינות הצטרפו לשיחה. כבר די קשה להשיג את התשומת לב של ספקטרום רחב כל כך של העולם. המונדיאל הוא בהחלט פלטפורמה טובה ואחת ההזדמנויות היחידות שמצליחות לעשות את זה ברמה עולמית. מדובר במכרה זהב לחברות או מותגים עולמיים.
תמונות!
החל מ"שיפוץ" פוטושופי מצחיק ועד לתמונות מהאצטדיון. היום זה כבר לא "קול" לשים תמונות באלבום ולשתף כמה ימים אחרי. כל מי שהיה באצטדיון עם פלאפון שיתף תמונות מיד. אבל לא רק הם. אנשים ברחבי העולם שיתפו את הסיפור של המשחק. לפעמים, ברגעים מתים של המשחק, טוויטר סיפק תוכן הרבה יותר מעניין מאשר מה שקורה על המגרש.
ניימאר
הסיפור של השחקן/כוכב הברזילאי הזה הוא מאוד מעניין מהזווית של טוויטר. לא רק שהוא היה השחקן הכי מדובר ברשת החברתית השנייה בגודלה בעולם במהלך המשחק, אלא גם החשבון שלו הוסיף מעל 165,000 עוקבים חדשים במהלך המשחק עצמו!!
המונדיאל רק מתחיל והנתונים ימשיכו להגיע. אבל אנחנו כבר יודעים שהמנצחת הגדולה של הארוע היא טוויטר.
קומיקאים שאתם חייבים להכיר
דאג סמית'! מתודיקה היא שם המשחק. דאג מופיע בסגנון שמזכיר טיפה את סיינפלד בתחילת דרכו. הוא הספיק להופיע בפסטיבל מונטריאול המכובד בתור אחד מה"פרצופים החדשים" וכמובן שהוא כרגע חורש על כל מועדוני הסטנד אפ בניו יורק כי הבאזז סביבו התחיל לגדול. הנה הוא מסביר איך האייפון שלו כמעט הרס לו את הקריירה: